You are currently viewing Gruppbokning – Guidning i Enköpings parker

Gruppbokning – Guidning i Enköpings parker

Vandring i de centrala delarna av Enköping tillsammans med kunnig och erfaren guide. Du får uppleva både fickparker, små gröna oaser insprängda i stadsmiljön och större parker med yppiga perennplanteringar. Drömparken är alltid den stora höjdpunkten.

Enköpings parker

Enköpings parker har växt fram under de senaste 30 åren och är ett resultat av en innovativ stadsträdgårds-mästares verk. Parkerna har alla olika karaktär, det gemensamma är att   perenna växter används i stora ytor. Tillsammans med buskar, träd ger de dig upplevelser av färger, former och förändring. Även i rondeller och på gator och torg används högvuxna och frodiga växter, hela stan känns inbäddad i grönska. Mest känd är Drömparken, skapad av världsberömde  holländaren Piet Oudolf.

När? Beroende på årstid visar parkerna upp sina olika skepnader.

Välj om du vill uppleva vårens lökflor och   magnolia i mängder, sommarens prunkande blomning  eller höstens färgfyrverkeri bland buskar och träd.

Magnolia om våren

Hur? Guidningen går genom några av stadens närmare 20 parker. Beroende på årstid och önskemål lägger vi turen så att den passar just din grupp. Hela sträckan är tillgänglighetsanpassad. Guidningen kan kombineras med lunch eller kaffe på någon av serveringarna som finns i närheten.

Höst på Fisktorget

Boka för grupp – Guidning i Enköpings parker

  • Vandring i lugn takt, cirka 1-1,5 kilometer
  • Tidsåtgång 1-1,5 timme
  • Hela sträckan är tillgänglighetsanpassad
  • Högtalare används

Pris: 80 kronor / person, dock lägst 1600 kronor.

Detta ingår:

  • Guidning med erfaren guide genom 4-6 parker i centrala Enköping.
  • Information och material som hjälper dig tillrätta i stan.

För mer information och bokning, ring eller maila. 070-831 03 81, elisabet@pepparrotsstaden.se

http://www.fjardhundraland.se

Leave a Reply